Billeder

Få vist dine billeder til mængden

Som fotograf ønsker man altid, at ens billeder kommer ud til så mange mennesker som overhovedet muligt, så man kan vise hvad man kan og hvem man er. Derfor er det vigtigt, at man som fotograf får lagt en plan for dette således, at målet kan blive realiseret. Der findes heldigvis et væld af muligheder for, at denne drøm kan komme i opfyldelse. Nedenfor vil der blive beskrevet fire måder, hvorpå dette kan realiseres.

Fire måder at få vist dine billeder til mængden:

  • Samarbejder med diverse gallerier og udstillinger
  • Facebook og Instagram
  • Egen hjemmeside
  • Pinterest og Tumblr

 

Samarbejder med diverse gallerier og udstillinger

En god måde at få vist nogle af sine bedste og mest pragtfulde billeder er igennem forskellige samarbejder med diverse gallerier og udstillinger. Dette er dog ligeledes også mere eksklusivt, hvorfor billederne eller portrætterne højest sandsynligt vil skulle være indenfor en bestemt type niche. Ikke desto mindre vil dette være en fantastisk mulighed for at få vist sine billeder og portrætter til lige netop ens egen målgruppe.

 

Facebook og Instagram

Den traditionelle og typiske metode blandt yngre fotografer, er at dele deres billeder og portrætter på de sociale medier Facebook og Instagram. Herigennem forsøger de at skabe et navn for sig selv, hvor de vil udvide deres fanskare igennem deres værker. Dette er en rigtig god metode at ramme bredt ud, hvis man selv i forvejen har en stor fanskare om sin private person. Igennem Facebook og Instagram giver dette også den enkelte fotograf en nem kommunikationsmulighed med sine fans og andre interessenter. Dertil har fotografen ligeledes muligheden for at se, hvor mange som ”liker” hans billeder og portrætter.

 

Egen hjemmeside

En mere længerevarende plan og dyrere end de andre forslag er at lave sin egen hjemmeside og drive trafik ind på denne. Hertil kunne man nemt arbejde i synergi med de andre forslag, hvor det hele så vil kulminere på ens egen hjemmeside. Da dette er ens helt egen side, har man derfor 100% muligheden for at tilpasse dens udseende og muligheder præcis som man har lyst til. Hvis man derudover ligeledes gerne vil skabe salg, kan man med fordel benytte diverse annonceringsværktøjer fra Google eller de sociale medier. Dog anbefales det at gøre brug af søgemaskineoptimering, da dette ofte er billigere og en bedre langsigtet strategi.

 

Pinterest og Tumblr

Den sidste mulighed er at benytte sig af andre sociale medier såsom Pinterest og Tumblr. Fælles for begge disse sider er, at de primært bliver brugt til deling af billeder, hvor man som bruger kan finde inspiration eller bare flotte billeder. Ligesom med Instagram og Facebook har man igen her muligheden for at se, hvor mange der synes om ens billeder og portrætter. Modsat de to sociale medier så har man igennem Pinterest og Tumblr muligheden for at vælge specifikke søgeord man gerne vil findes under. Dette betyder derfor, at det ikke udelukkende er ens følgere og fans, der kan se ens billeder og portrætter.