Ferie i det fri

Er du et sandt naturmenneske, som elsker at bruge tid med familien i idylliske omgivelser, så er camping den perfekte ferieform for dig. Her har du virkelig mulighed for at koble helt af, komme ned i gear, få nogle fede naturoplevelser, og koncentrere dig om det, der virkelig tæller. Nemlig familielivet. Det er den perfekte anledning til at komme helt tæt på hinanden uden forstyrrelser fra hverken iPads, mobiltelefoner og morgen-tv eller lignende. Samtidig er der en masse andre sjove aktiviteter, som hele familien kan give sig i kast med, så ingen kommer til at kede sig – selv ikke familiens krævende teenager.

Disse overvejelser skal du gøre dig inden, du vælger campingplads

Der findes et utal af forskellige campingpladser i det danske land. Derfor kan det være en god ide at bruge lidt ekstra tid på selve planlægningen, så I ender det helt rigtige sted – et sted, som kan indfri alle familiemedlemmernes brogede ønsker. Brainstorm derfor gerne sammen over, hvad I gerne vil se og opleve, når I er afsted. Har bedstemor aldrig stået på toppen af Danmark med et ben i hvert sit hav? Eller har ungerne et brændende ønske om at bo på en campingplads med badeland? Vil mor derimod gerne udforske Københavns rige shopping- og cafeliv, så er en campingplads på Sjælland værd at overveje. Hvis du er nervøs for, om camping er for alternativt til jer, så kan I med fordel overveje at booke en campinghytte i Nordjylland. Der har mange af campingpladserne både muligheden for hytter, telte og campingvogne. Mulighederne er uendelige – det er blot op til jer at beslutte, hvor i Danmark turen skal gå hen.

Hvornår kan man campere?

Hvis du tror, du kun kan campere i sommermånederne, så tager du grueligt fejl. Faktisk kan du sagtens campere størstedelen af året – det kræver blot en kreativ tilgang til aktiviteter. Camping i efterårsferien er ideel til børnefamilier, som elsker at være ude i det fri. Skoven er nemlig på dette tidspunkt af året fyldt med spændende ting, man kan samle og bruge både til madlavning og leg. Svampe, kastanjer, nødder og kogler er kun nogle af dem. Mens påsken er den perfekte anledning til at byde foråret velkommen – noget vi alle trænger til efter at have siddet indespærret i de lange kolde vintermåneder. Mange campingpladser har desuden mange forskellige indendørsaktiviteter, såsom wellness, badeland og legelang, som man med fordel kan benytte de dage, hvor vejret viser sig fra sin grimme side.